Spectacol neconvențional la Muzeul de Artă Contemporană

0

Performance-ul „Aftertaste”, un spectacol neconvențional în care sunetul este alterat la infinit și prelucrat live, iar publicul are libertatea de a alege perspectiva din care privește, va fi prezentat joi și sâmbătă la Muzeul Național de Artă Contemporană, sala Auditorium.

Spectacolul a fost prezentat în premieră la ediția din acest an a eXplore Festival și are la bază colaborarea dintre coregraful Simona Deaconescu și dramaturgul vienez Kroot Juurak.

„În ‘Aftertaste’descompunem o secundă din viața noastră în nanosecunde, ne lăsăm gândurile suspendate în spațiu și timp, libere să călătorească în direcții aleatorii, cu viteze diferite. Poate fi halucinant, intim, fluctuant și îți dă timp să analizezi și să generezi întrebări. E un performance în care ne transformăm constant și ne place să ne regăsim în fiecare dintre cei care ne privesc”, spune Simona Deaconescu.

Performance-ul va avea trei reprezentații în sala Auditorium — joi de la ora 19,00 și sâmbătă de la orele 17,00 și 19,00.

Accesul se face în baza biletului de intrare la MNAC — 10 lei (bilet întreg)/2,5 lei (bilet redus pentru elevi și studenți). „Aftertaste” este o producție Tangaj Dance, coprodusă de WASP-Working Art Space and Production și 4 Culture.

Spectacolul face parte din proiectul cultural Camera 0003_Linii de fugă, finanțat în cadrul Programului cultural EȘTI BUCUREȘTI, prin ArCuB și Primăria Municipiului București. Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.