Alertă cu bombă în gara din Paris

Share:

Gara Lyon din Paris a fost evacuată, vineri seara, după o alertă cu bombă, precizează Le Figaro, în ediţia online.

O gară din Paris a fost evacuată, vineri seară, după un mesaj care sugera prezenţa unei bombe, anunţă surse din cadrul poliţiei franceze. „Gara Lyon din Paris a fost evacuată din cauza unui mesaj postat pe site-uri de socializare prin care se sugera că a fost instalat un dispozitiv exploziv”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei.

Echipele pirotehnice însoţite de câini utilitari au declanşat cercetări şi verificări în Gara Lyon din Paris. În această gară trenurile regionale care se află în cursă nu mai opresc în această gară, continuând să circule .

O altă alertă cu bombă ce a vizat Hotelul Molitor din Paris, în care se afla cazată echipa de fotbal a Germaniei a fost ridicată vineri, după 15 ore de la declanşarea acesteia, a informat poliţia franceză. Hotelul în care erau cazaţi fotbaliştii germani a fost evacuat în cursul dimineţii, iar jucătorii au fost relocaţi într-un alt hotel.

Echipele de poliţie au cercetat obiectivele vizate de alerta cu bombă şi împrejurimile acestora din Arondismentul 16, din Paris. Alerta  a fost falsă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.