Andrei Gerea calmează spiritele!

0

Electrocentrale București (ELCEN) va continua furnizarea agentului termic și va aduce apă caldă și căldură la poarta RADET, a declarat, vineri, ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, într-o conferință de presă.

„ELCEN va continua furnizarea agentului termic. Va aduce apă caldă și căldură la poarta RADET. Ministerul și Guvernul au făcut tot ce era necesar pentru asigurarea furnizării agentului termic în București și nu numai”, a spus Gerea.

Electrocentrale București (Elcen) ar putea primi o perioadă de grație de un an pentru achitarea datoriilor către Romgaz, iar eșalonarea acestora se va face pe o perioadă de 3-5 ani, a declarat vineri, pentru Agerpres, Marcel Octavian Nicolaescu, director general ELCEN.

‘Noi ieri am avut un CA al Elcen, în trei runde, și în ultima rundă am ajuns și la o formulă finală de a accepta continuarea relațiilor comerciale în condițiile în care ne acceptă o perioadă de un an de grație și o eșalonare a datoriilor pe o perioadă de 3-5 ani. Acum am fost la acționar, se pare că acceptă această variantă și vom avea gaze ca să producem apă caldă și căldură pentru bucureșteni’, a spus Nicolaescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.