Campania ”Nu Dopajului”, lansată de FRF

Share:

Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Agenției Naționale Antidoping, derulează campania ”NU Dopajului!”, cu 2 prime acțiuni care au avut loc la Timișoara și Târgu Mureș.

Pe 10, respectiv 12 noiembrie, la Timișoara și Târgu Mureș, au avut loc două acțiuni informative planificate de Comisia Antidoping din cadrul FRF, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Aproximativ 300 de copii din cadrul liceelor sportive din cele două orașe, clasele IX-XII, printre care și componenții Centrelor de Excelență ”Tricolor11”, au primit informații legate de luptă împotriva dopajului în sport, informații despre ce înseamnă o suplimentare corectă a nutriției sportivului, dar și despre efectele nocive ale dopajului asupra sănătății.

Președintele Comisiei Antidoping a FRF, dr. Alexandru Butoi, a participat la aceste acțiuni alături de dr. Claudia Berbecaru, psiholog în cadrul Compartimentului de Educație și Testare din ANAD.

”Am găsit cu ocazia acestor acțiuni tineri sportivi fără prea multe cunoștințe legate de acest subiect al dopingului. Ei au fost însă foarte receptivi și interesați, punând întrebări la sfârșitul prezentărilor. Vom urma și alte acțiuni de acest fel organizate împreună cu ANAD’, a punctat dr. Alexandru Butoi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.