Lista finală a miniștrilor din Cabinetul Cioloș

0

Dacian Cioloş urmează să finalizeze şi să prezinte lista miniştrilor din viitorul Guvern. Mai multe nume au fost vehiculate pentru cabinetul Cioloş. Unii dintre cei care ar fi fost ofertaţi pentru a face parte din viitorul Guvern au vorbit la Romania TV despre posibilitatea de a ocupa un post de ministru. 

Dacian Cioloş este aşteptat să prezinte la acest sfârşit de săptămâna lista cu miniştri. Potrivit unor surse politice, citate de Romania TV, în cabinetul Cioloş ar urma să nu se mai regăsească niciun membru al Guvernului Ponta.

Mai multe nume au fost vehiculate pentru viitorul Executiv şi, potrivit, Romania TV, unii ar fi acceptat oferta lui Cioloş de cooptare în noul Guvern. Unul dintre aceştia ar fi Daniela Gheorghe care ar urma să preia portofoliul de la Finanţe.

Marcel Tanțău, vehiculat pentru Ministerul Sănătății,  a declarat că ar accepta această funcţie dacă Dacian Cioloş i-ar propune acest lucru. „Nu am o informație oficială. Nu am primit o invitație oficială directă. Nu știu, să vedem. Este foarte greu de spus dacă aș accepta o astfel de invitație, dar în principiu… probabil că m-aș implica. Am vârsta la care ar merita să mă implic, fiind oarecum un reprezentant al unei generaţii care ar trebui să facă ceva, numai pentru asta”, a spus Marcel Tanțău, nume vehiculat la Ministerul Sănătății.

Constantin Dudu Ionescu, nume vehiculat la Ministerul Afacerilor Interne, a declarat că este o „chestiune de confidenţialitate”.”Este o informație care circulă. Nu se pune problema. Cum să vă confirm, dacă nu am ce să vă confirm. Chiar dacă mi-ar fi propus, nu pot să vă spun. Este o anumită confidențialitate. Staţi liniştită că încă nu sunt nimic! Ce am declarat, e bine declarat”, a spus Constantin Dudu Ionescu, nume vehiculat la Ministerul Afacerilor Interne.

Dan Dungaciu, nume cu mari şanse să ocupe funcţia de ministr al Dezvoltării Regionale, nu a dorit să comenteze informaţia. „Nu comentez. Mulțumesc”, a declarat și Dan Dungaciu, nume vehiculat la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.