Incendiu Colectiv: Andrei Găluț a ieșit din comă!

Share:

Andrei Găluţ, singurul membru al formatiei rock „Goodbye to Gravity” aflat in viata s-a trezit din coma. Tânărul întreabă obsesiv de iubita lui şi nimeni nu are curaj să-i spună că fata a murit. 

Andrei Găluţ se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital dintr-o clinică din Olanda. Dupa doua saptamani de la tragedia din Colectiv, Andrei a deschis ochii. Potrivit metalhead.ro, cu toate acestea, medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Solistul are arsuri pe 45% din suprafata corpului, dar plamanii si caile respiratorii nu au fost afectate semnificativ.

Din cauza ranilor, el este in permanenta anesteziat, fiind constient numai cateva minute pe zi. De cateva zile, el intreaba obsesiv de iubita lui Madalina, aflata si ea in clubul groazei la 30 octombrie.

Din nefericire, tanara a pierdut lupta cu viaţa zilele trecute.

Mădălina Strugaru, iubita lui Andrei Găluţ, era internată la Spitalul Floreasca şi potrivit prietenilor ei, miercuri stare fetei era stabilă. Ba mai mult, pe internet tinerii au făcut un apel pentru cei care voiau şi puteau să o ajute financiar spunând că Mădălina avea nevoie de tratamente îndelungate și multă terapie.

Din păcate însă organismul ei a cedat miercuri noaptea. Vineri seara, tânăra venise să-şi susţină iubitul, solistul vocal al trupei Goodbye to Gravity la lansarea celui de-al doilea material discografic al formaţiei.

Mădălina era pasionată de muzica rock şi sporturile extreme.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.