Înregistrări-șocante din timpul atentatelor de la Paris

Share:

Imagini cutremurătoare din timpul atentatelor care au îndoliat Europa. Francezii din sala de concerte asaltată de teroriştii s-au salvat pe ferastra clădirii. 127 de oameni au fost ucişi şi 180 răniţi în cele mai sângeroase atacuri din Europa.

În masacrul terorist de la Paris, 127 de oameni au fost ucişi şi 180 au fost răniţi în mai multe atentate care s-au produs într-o sală de concerte, altul lângă Stade de France, iar celelalte în mai multe magazine şi restaurante, relatează Romaniatv.net.

În sala de spectacole Bataclan, teroriştii au tras în plin în mulţime, acolo s-au produs şi cele mai multe victime, in jur de 100 de morţi.

Preşedintele Francois Holande, care asista la meciul de fotbal Franţa-Germania a fost evacuat de urgenţă. Franţa şi-a inchis frontierele, nimeni nu mai are voie să iasă din ţară. Cel puţin opt terorişti au comis atacurile, arată primele date, 7 dintre aceştia au murit după ce s-au aruncat în aer. În cursul atentatelor, teroriştii au strigat Allah e mare şi au spus că atacurile sunt o pedeapsă pentru acţiunile Franţei în Siria.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.