Jurnalistul Andrei Marian Mihai, rănit grav în atentatele din Franţa

Share:

Cel puţin 150 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Potrivit ultimelor informaţii, aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.

Un jurnalist român, Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24, se află printre victimele atacurilor din Paris, după cum transmite presa franceză. Apropiaţii săi scriu pe contul său de Facebook ultimele date despre starea sa. MAE nu a confirmat nimic oficial despre eventualii români răniţi în Franţa.

„Prietenul nostu Andrei Marian Mihai se afla printre ranitii din atentatul de la Paris, inca nu stim cum este starea lui, din pacate a fost adus in stare grava la spital, imediat ce ni se vor oferi detalii despre stare lui o sa va anunt aici pe pagina lui, sa speram ca vom primi curand vesti cat mai bune. Sa ne rugam ca totul sa fie doar un vis urat!”

Andrei îşi schimbase profilul de Facebook în memoria victimelor de la clubul Colectiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.