TVR Cluj împlinește 25 de ani

0
Reprezentaţie specială susţinută de artişti de excepţie la Opera Naţională din Cluj. Evenimentul marchează aniversarea a 25 de ani de existenţă a Studioului TVR Cluj.

TVR Cluj şi Opera Naţională Română au reuşit să îi aducă, în premieră, împreună, pe aceeaşi scenă, pe marii artişti internaţionali absolvenţi ai Academiei de Muzică din Cluj sau Bucureşti: soprana Anita Hartig, tenorul Teodor Ilincăi sau bassul Adrian Sâmpetrean.

Artiştii au mărturisit că sunt extrem de fericiţi că au avut ocazia să se întâlnească şi să se întoarcă pe această scenă, unde, în urmă cu câţiva ani, îşi susţineau examenele de licenţă.

Pregatirile pentru spectacolul de duminică sunt în toi. Vineri seară a avut loc repetiţia generală pentru spectacolul „Boema” de Giacomo Puccini.

Pentru TVR Cluj este o onoare că a avut ocazia să organizeze alături de opera clujeană un spectacol cu o asemenea distribuţie într-un moment important pentru noi şi telespectatorii noştri: 25 de ani de existenţă a celei mai importante televiziuni regionale din Transilvania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.