Dacian Cioloș face prima gafă majoră!

0

Premierul desemnat Dacian Cioloș a precizat, duminică, că l-a propus pentru portofoliul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe sociologul Vasile Dâncu având în vedere experiența și viziunea acestuia, și nu pentru că a fost membru PSD. Declarația lui Cioloș reprezintă, practic, o prostire în față a milioanelor de români în condițiile în care este arhicunoscut faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat că partidul său nu va susține Cabinetul Cioloș fără numirea lui Dâncu ca vicepremier!

 „Este fost membru al PSD, dar nu pentru această calitate l-am ales, cât pentru experiența și viziunea pe care o are dânsul pe domeniul pe care i l-am propus. În domeniul Administrației (…) vreau să venim cu un proiect de îmbunătățire a activității acolo, pentru mai multă transparență, eficiență. Pe de altă parte, dânsul, prin activitatea profesională pe care o are, cunoaște bine societatea românească și legătura dintre Guvern și societatea românească mi se pare importantă și cred că va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere”, a afirmat Dacian Cioloș, duminică, la Palatul Parlamentului.

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat duminică propunerile de miniștri pentru viitorul Cabinet. Vasile Dâncu ar urma să ocupe în Guvernul Cioloș funcția de vicepremier și de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.