„Creierul” atentatelor de la Paris, căutat de poliție!

0

O alertă cu bombă a fost raportată luni dimineaţă în cartierul Loi, pe strada Joseph II. Geniştii şi negociatorii au sosit la faţa locului. Iniţial, surse de presă au transmis că suspectul Abdeslam Salah a fost arestat. Ulterior, Parchetul belgian a informat oficial că Salah nu a fost prins încă.

Abdeslam Salah NU a fost arestat, potrivit Parchetului belgian. Teroristul ar putea să se ascundă într-una dintre clădirile din strada Delaunoy. Informaţiile despre soarta „inamicului public nr.1” al Belgiei sunt încă neclare.

Pe numele lui se emisese un mandat de arestare internaţional. Informaţia despre arestarea lui nu a fost confimată deocamdată de către oficialităţi, ci din surse de presă.

O alertă cu bombă este în curs de desfăşurare în cartierul Loi. Potrivit unui jurnalist aflat la locul unde a fost semnalată ancheta, geniştii încearcă să descopere presupusul dispozitiv exploziv. În acelaşi timp, un negociator încearcă să poarte convorbiri cu un oarecare „Mahomed”, prin interfon. Un individ a fost interpelat pe strada Ransfort, în timpul operaţiunii poliţiei, potrivit 7sur7.be.

O nouă explozie a fost auzită pe strada Delaunoy, din Molenbeek, unde poliţia face cercetări într-un imobil aflat la nr.49 pe această stradă. Locuitorii au fost sfătuiţi să nu iasă din casele lor. Operaţiunea forţelor speciale belgiene la Molenbeek îl vizează pe Salah Abdeslam, potrivit aceleiaşi surse.

Un vehicul suspect a fost descoperit luni dimineaţă în strada Deux eglises din Bruxelles. Serviciile de deminare au instalat în zonă un perimetru de securitate. Potrivit unui martor ocular, un vehicul suspect a fost găsit în zonă şi avea plăcuţe de înmatriculare cu numere de Franţa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.