Concertul lui Jose Carreras nu va fi amânat!

0

Concertul celebrului tenor Jose Carreras de la Cluj-Napoca va avea loc la data și ora stabilite, 29 noiembrie, ora 19.00, anunță organizatorii, care precizează că stickerele cu inscripția „Anulat”, lipite pe afișele din oraș, sunt o manevră a concurenței, menită să inducă în eroare opinia publică.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marți Agerpres de către organizatorii concertului Jose Carreras, acțiunea celor care au lipit mesajele de anulare a concertelor și spectacolelor este una pornită din ‘disperarea de a câștiga bani’. ‘Din păcate, din disperarea unor organizatori de a câștiga bani, s-a ajuns în situația de a încălca drepturile oamenilor la o informare corectă. E mai simplu să pui ‘ANULAT’ pe alte afișe decât să faci o campanie corectă de promovare a evenimentului tău. Noi, cei de la Project Events, nu o să ne promovăm niciodată evenimentele încercând să sabotăm colegii de breaslă’, a declarat Sorin Săraru.

Spectacolul va fi o premieră pentru publicul clujean, acesta fiind primul concert susținut de artist la Cluj-Napoca.

Evenimentul este intitulat ‘The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras’ și face parte din turneul mondial al artistului, numit ‘A Life In Music’.

Conform lui Săraru, mai mulți organizatori de evenimente ar fi semnalat situații similare, în care stickere cu ‘Anulat’ au fost lipite pe afișe ale unor evenimente care urmează să aibă loc la data și ora stabilite inițial.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.