Cristiana Anghel vrea suspendarea lui Iohannis

Senatoarea PC, Cristiana Anghel, a oferit un nou moment inedit, marţi, în plenul Parlamentului, în care se dă votul de învestitură pentru Guvernul Cioloş. Senatoarea a spus, de la tribună, că parlamentarii ar fi trebuit astăzi să voteze suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus că „s-a aflat că a furat o casă”. 

„In loc sa votam acest Guvern, ar trebui sa ne strangem si sa votam suspendarea lui Klaus Iohannis. Tocmai ce s-a aflat ca a avut o casa pe care a luat-o din furat si a pierdut-o si pe a doua. Culmea, domnul nu este multumit de hotararea judecatoreasca, nu-i place, si vrea sa faca ceva impotriva justitie”, a spus Cristiana Anghel.

Senatoarea a povestit că o jurnalistă a întrebat-o de ce nu a venit, marţi, în Parlament cu sacoul cu Mickey Mouse, pe care l-a purtat când s-a votat moţiunea împotriva Guvernului Ponta. „I-am spus ca am dat din ras in plans. Astazi sunt imbracata in negru pentru ca nu sarbatorim nimic, doar inmormantam suveranitatea poporului, votand acest Guvern al tradarii nationale”, a conchis aceasta.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit marţi în şedinţă comună pentru a acorda votul de încredere pentru Cabinetul Cioloş şi programul de guvernare. Votul este secret cu bile. Parlamentul acordă votul de încredere cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.