Sport — 17 noiembrie 2015
Wawrinka, învins de Nadal la Turneul Campionilor

Tenismanul spaniol Rafael Nadal l-a învins pe elvețianul Stan Wawrinka, în două seturi, cu 6-3, 6-2, luni, în Grupa Ilie Năstase a Turneului Campionilor de la Londra.

Nadal (N. 5) și-a luat revanșa în fața lui Wawrinka (N. 4) la opt zile de la sfertul de finală jucat la Mastersul de la Paris-Bercy. Ibericul a mai câștigat în fața lui Wawrinka, recent, la Shanghai, cu 6-2, 6-1.

Elvețianul a făcut multe greșeli în meciul de luni, nereușind să se concentreze suficient. Nadal a ajuns la scorul de 14-3 în meciurile directe cu Wawrinka.

În celălalt meci din Grupa Ilie Năstase, britanicul Andy Murray, al doilea favorit, l-a învins pe spaniolul David Ferrer (N. 7), cu 6-4, 6-4.

La dublu, în Grupa Fleming/McEnroe, perechea Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia) și s-a impus cu 3-6, 7-6 (4), 10-7 în fața francezilor Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut. Cuplul româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câștigat meciul său de debut la Turneul Campionilor de la Londra, cu 6-2, 6-4, în fața perechii Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia).

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *