ALDE, înregistrat oficial!

Share:

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, anunță că în cursul zilei de miercuri Curtea de Apel București s-a pronunțat definitiv asupra înregistrării partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

„Este o decizie care ne bucură și care oficializează existența Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) în România. Asigurăm electoratul că ALDE va veni, la alegerile din 2016, cu un suflu nou pe scena politică. În acest moment, suntem singura forță autentic liberală, într-o Românie care știm bine că are nevoie de principii și valori de dreapta și centru-dreapta, de apărarea și susținerea drepturilor și libertăților cetățenilor și o agendă concretă de măsuri economice liberale”, afirmă Tăriceanu, într-o postare de joi pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu-Tăriceanu adaugă faptul că formațiunea pe care o conduce alături de Daniel Constantin va deveni, în urma viitoarelor alegeri, „a treia forță politică din România”. „ALDE va fi a treia forță politică din România după alegerile din 2016 și formațiunea politică ce își asumă în fața românilor un proiect concret de țară: România a 7-a putere economică a Europei”, a mai scris Tăriceanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.