James DeGale nu-i dă șanse lui Bute

0

Boxerul britanic James DeGale, campion mondial IBF la supermijlocie, a ajuns miercuri la Quebec, pentru meciul cu Lucian Bute din 29 noiembrie și a declarat la sosire că se află în cea mai bună formă, relatează presa canadiană.

”Am urmărit cariera lui Bute de la începuturi. El este foarte tehnic, dar știu cum să-l bat. Ați văzut ce i-a făcut Carl Froch. Nu va fi un meci ușor, în principiu. Dar aș putea face să devină unul ușor. Am încredere în atuurile mele”, a declarat pe aeroport DeGale, 29 ani, care își va apăra pentru prima oară centura IBF câștigată în fața americanului Andre Dirrell în luna mai.

Înainte de plecarea în Canada, DeGale, cu 21 victorii și 1 înfrângere în palmares, declara că este în formă și nimeni nu îi poate sta în față: ”Bute este încă un boxer bun, un boxer periculos. El a fost campion mondial pentru mult, mult timp, dar eu sunt prea tânăr, prea proaspăt. Recent am obținut o victorie fantastică, acum simt că zbor la antrenamente, la sparringuri, mă simt ca un monstru și nu contează cine e în fața mea. Îmi voi apăra titlul și voi arăta bine în ring”.

DeGale și-a arătat aroganța și față de Carl Froch. Fostul campion mondial de 38 ani, cel care l-a deposedat de centura IBF pe Lucian Bute în 2012, este tentat să revină în ring și i-a promis o mamă de bătaie lui DeGale.

”Cred că a vrut să-și facă puțin publicitate când a spus că mă va rupe în bătaie. Froch este un bătrân care este o știre nouă. Dacă aș fi în locul lui, aș rămâne retras și liniștit. A realizat multe în box, a câștigat mulți bani, așa că e bine să stea relaxat”.

Froch s-a retras după meciul câștigat cu George Groves în mai 2014, când și-a apărat centurile IBF și WBA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.