Percheziții la Primăria Reșița. Vizat: Mihai Stepănescu!

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziții în cinci locații situate în municipiile Timișoara și Reșita, dintre care una este sediul Primăriei Reşiţa, într-un dosar de fapte de corupție comise în perioada 2014 – 2015. Potrivit unor surse judiciare, primarul din Reşiţa Mihai Stepănescu este vizat de anchetă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că în acest caz este vizat şi primarul din Reşiţa, Mihai Stepanescu, aflat la al doilea mandat din partea PSD. Procurorii DNA au descins în biroul edilului de la sediul primăriei Reşiţa.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 19 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în cinci locații situate în municipiul Timișoara și municipiul Reșita, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice„, potrivit unui comunicat emis de DNA

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.