Grapini îl atacă pe Chelmu: La ora opt dimineață era beat!

Share:

Sorin Chelmu, noul secretarul general al Guvernului, este ţinta unor acuzaţii foarte dure venite din partea fostei sale şefe, actualul europarlament Maria Grapini. Aceasta susţine că Sorin Chelmu venea băut la serviciu şi că singura sa preocupare era să obţină contracte pentru firmele prietene.

Maria Grapini s-a declarat extrem de deranjată de numirea lui Sorin Chelmu în funcţia de secretar general al Guvernului, ea dezvăluind într-o postare pe Facebook obiceiurile acestuia.

„Guvernul Cioloş are un Secretar general parfumat! Până acum m-am abţinut să scriu prea multe lucruri critice la adresa proaspătului premier deoarece aveam un dram de încredere. După nominalizările iniţiale la sănătate şi justiţie, am crezut că este un accident,deşi , dacă nu eşti interesat ce au făcut înainte cei pe care îi propui să lucreze cu ţine este un semn prost: ori nu te interesează ori nu te pricepi!

„Azi am aflat că domnul Cioloş a numit Secretar general al guvernului (rang de ministru) – un post extrem de important deoarece răspunde de toată organizarea şedinţelor de guvern, şedinţelor pregătitoare, de publicarea la timp şi corect în Monitorul oficial al tuturor documentelor aprobate de guvern-pe cetăţeanul turmentat Sorin Chelmu. Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului,de unde credeţi? de la ministerul agriculturii (moştenit în guvernul Ponta de la ministrul Cioloş). Acest individ la ora 8 era deja băut şi ca să nu miroasă se parfuma intens (cu parfum de proastă calitate), de trebuia să deschid fereastra. Când am vrut să-l dau afară, mi-a spus sec şi cu sughiţuri:pe mine nu mă dă NIMENI afară! I-am făcut referat dar fiind înalt funcţionar public, referatul a fost analizat de agenţia funcţionarilor publici fix până am plecat eu din minister, timp în care stimabilul Chelmu s-a internat în spital datorită extrasistolelor!

Domnule Cioloş,va întreb public: care sunt motivele numirii acestui om-căpuşă? Pentru cititorii mesajului: este suficient să căutaţi ce a scris presă de-a lungul timpului despre individ. Sunt mulţi oameni care pot susţine ce spun eu!

Doamne, ce ne-a adus Moş Nicolae! Sau poate avem şansă că domnul Cioloş să-l retragă pe cetăţeanul parfumat,de Moş Nicolae???”, a scris Maria Grapini. Totodată, europarlamentarul a confirmat la România TV cele scrise pe Facebook. „Omul acesta este de o superficialitate… Pur si simplu nu cred ca s-a lasat de consum de alcool”, a declarat Grapini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.