Iordănescu și-a prelungit contractul cu FRF

0

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că ajunsese de mai multă vreme la o înțelegere cu selecționerul Anghel Iordănescu în ceea ce privește prelungirea contractului și că semnarea documentelor s-a realizat abia acum doar din motive de timp.

„Am spus mereu că nu este o problemă semnarea prelungirii contractului, a fost doar o chestiune de timp. Înțelegerea verbală a fost realizată de mai mult timp.

Eu mă simt extrem de onorat și încântat să lucrez cu domnul Iordănescu și întregul staff tehnic. Iar nivelul de pregătire pe care îl avem acum la echipa națională este competitiv cu ceea ce găsim la celelalte selecționate de top din Europa. După Campionatul European expiră contractul cu domnul Iordănescu și atunci vom lua decizia în ceea ce privește direcția pe care o vom urma”, a spus Burleanu.

El a menționat că FRF încearcă să stabilească mai multe partide amicale până la plecarea echipei naționale la Campionatul European de anul viitor. „Am avut acest meci cu Italia, iar acum urmează cantonamentul din 25 ianuarie — 6 februarie, cu jucătorii din țară. Apoi urmează, în martie, un amical (n.r. — Spania) pe care l-am stabilit deja, mai trebuie să îl stabilim pe al doilea. După aceea urmează un alt cantonament de două-trei săptămâni unde iar vom avea câteva partide de verificare.

Înaintea plecării la turneul final vom mai avea un amical pe teritoriul României”, a afirmat Burleanu, care și-a exprimat preferința ca România să fie repartizată în grupă cu Anglia la EURO 2016.

Selecționerul echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, a semnat, vineri, prelungirea contractului cu Federația Română de Fotbal, înțelegerea urmând să fie valabilă până la finalul EURO 2016.

În cadrul conferinței de presă, președintele Răzvan Burleanu a semnat un parteneriat cu Nigel Townson, directorul British Council, în urma căruia juniorii de la Centrele de Excelență, angajații FRF, precum și arbitrii și observatorii vor urma cursuri de limba engleză.

„În primul rând, în urma parteneriatului vor avea loc cursuri de limba engleză pentru copiii din Centrele de Excelență. Apoi, va urma un curs și pentru personalul federației, în timp ce pentru arbitri, observatori și delegați ai FRF vom dezvolta un curs online la nivel avansat.

Vom iniția, de asemenea, o serie de cursuri la sediul FRF și pentru copiii care practică fotbalul și nu au alte posibilități de a învăța limba engleză”, a explicat Burleanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.