Lansări de carte la Târgul Gaudeamus

Târgul de carte Gaudeamus strânge în fiecare zi tot mai mulţi pasionaţi de cultură. Fiecare nouă lansare de volum este urmată de o întâlnire a autorilor cu publicul. De la cărţi care tratează probleme acute ale zilelor noastre, la cele de poveşti pentru copii, pe toate le găsiţi la cel mai mare târg de carte din România.

Iulia Badea, jurnalistă franceză de origine română la Paris, şi-a lansat volumul „Dialogul Religiilor”. Cartea reuneşte opinii cu privire la prezentul şi viitorul religios al Europei.

Schimbăm registrul şi ajungem în lumea romanului. Am răsfoit împreună cu autoarea Magda Stavinschi, volumul „Astronomul Nicolae Donici, Enigme descifrate”. Donici este omul căruia i se datorează aderarea României la Uniunea Astronomică Internaţională şi singurul observator românesc de astrofizică.

„Oameni care nu contează” este cel mai nou roman semnat Răsvan Popescu. Autorul ne propune o carte a chipurilor si vocilor aflate in cautarea locului intr-o lume din ce in ce mai lipsita de coerenta.

Cărţile pentru copii au un loc aparte în spaţiul imens al târgului Gaudeamus. Daniela era în şcoala primară când a devenit personaj în cartea „Întâmplări din ziua de dincolo de mâine”, scrisă de tatăl ei. A aflat încă din anii `80 despre internet sau staţii orbitale.

Târgul de carte Gaudeamus rămâne deschis la Romexpo până duminică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.