Bilanțul morților din Club Colectiv a ajuns la 60!

Bilanţul deceselor de la Ciolectiv a ajuns la 60. Alţi răniţi se află în stare critică, atât în ţară, cât şi în spitale din străinătate. Conform Ministerului Sănătății, duminică erau internați în spitalele din București 40 de răniți, dintre aceștia zece fiind în stare critică și gravă. Alți 28 sunt internați în unități medicale din străinătate. 

Numărul victimelor dezastrului din Colectiv continuă să crească. Duminică, o altă persoană a încetat din viaţă. Numărul deceselor a ajuns astfel la 60. Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Hogea, avea 19 ani şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena, relatează Romania TV.

Alexandru Mihai Iancu, un alt tânăr rănit în incendiu, a murit, sâmbătă, la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitală, iar vineri, a decedat Andreea Ştefan la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproximativ două săptămâni.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 43 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care 10 în stare critică sau gravă. În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.