Becali face curățenie la Steaua după umilința cu Dinamo!

Share:

Gigi Becali a anunţat, după DInamo – Steaua 3-1, că Guilherme nu va mai juca pentru roş-albaştri. Gigi Becali a spus că a transferat deja cinci jucători şi va mai aduce încă cinci.

Gigi Becali crede ca doar Steaua a jucat fotbal, iar victoria ii apartine exclusiv lui Mircea Rednic.

„Eu am vazut ca nu s-a jucat fotbal, ci doar la o singura poarta. I-a iesit lui Rednic. Numai Steaua a jucat fotbal. E adevarat ca a marcat Dinamo trei goluri, dar asa am vazut eu. Poate nu am vazut eu. Daca terenul e cum e, e ud, si se joaca la o singura poarta… Am avut ocazii prin Stanciu si Popa, in prima repriza. Daca era invers, juca Dinamo ce a jucat Steaua si chiar daca am fi castigat, era grav. De ce? Pentru ca nu aveam fotbal, nu aveam echipa. Mai bine prefer ce s-a intamplat acum, decat sa fi fost invers”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

„Stii ce trebuia sa facem? Sa jucam la 0-0, cu portarul, cu Varela. Eu nu le gasesc scuze jucatorilor. Pentru ca o echipa mare sparge si apararea lui Dinamo din seara asta, dar nu pot sa zic mare catastrofa. Ce mare catastrofa? Steaua a jucat fotbal, Dinamo nu. O sa vina pauza asta in care o sa facem transferuri, pentru ca avem nevoie de transferuri”, a mai spus Gigi Becali.

„Mirel Radoi trebuie sa ia masuri. Eu o sa iau o masura. Guilherme nu mai vreau sa-l vad pe teren. Sa-l trimita la juniori. Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fara fundas stanga”, a incheiat Gigi Becali.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.