Dan Suciu, purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș

Decizia privind numirea lui Dan Suciu în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului în cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei prim-ministrului Dacian Cioloș, Dan Suciu va ocupa această funcție în perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016.

„În temeiul art. 15 lit. c) și al art.19 din legea nr.90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, primul ministru emite prezenta decizie. În perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016, domnul Dan Dumitru Suciu se numește în funcția de secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, în cadrul Cancelariei primului ministru”, se menționează în decizie.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, la o conferință de presă, că Dan Suciu va fi, începând de luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

„Începând de luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului va fi Dan Suciu. Are experiență în comunicarea instituțională, inclusiv în Guvern”, a declarat prim-ministrul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.