Copil de 13 ani, în comă alcoolică la școală!

0

Un copil din Argeş a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a consumat ţuică la şcoală. Elevul de 13 ani a băut alcool în pauza dintre ore şi i s-a făcut rău, potrivit Romania TV.

Elevul de 13 ani şi-a luat câţiva prieteni şi au mers într-un loc retras unde au început să bea ţuică. Pentru că aveau puţin timp la dispoziţie, elevii au băut alcoolul foarte repede, iar victimei i s-a făcut rău.

Directorul şcolii a fost cel care a sunat la 112, iar la sosirea medicilor, copilul intrase deja în comă alcoolică şi a fost transportat în stare gravă la spital. Acesta a rămas internat în spital.

Profesorii au început o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca un elev din clasa a VII-a să vină la şcoală cu alcool.

Elevul din clasa a VII-a la scoala din comuna Baiculesti  fost adus la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Municipal Curtea de Arges.

A fost stabilizat si internat la sectia pediatrie a unitatii spitalicesti. La fata locului a fost chemat un echipaj de politie, dar a ajuns si primarul din Baiculesti, Niculaie Dragnea. De asemenea, au venit si matusa si unchiul minorului. Reprezentanti ai Directiei Protectiei Copilului Arges vor demara o ancheta.

Potrivit ziarulprofit.ro, parintii copilului sunt plecati in strainatate iar acesta ar fi fost lasat in grija bunicilor. Nu a fost luat in evidenta la serviciul social al primariei Baiculesti, dupa cum a declarat chiar primarul, tocmai pentru ca parintii nu pleaca din tara decat pentru perioade mai scurte.

Marţi, elevul va fi consultat si de un medic psihiatru si, cel mai probabil va vorbi si cu asistentii de la Protectia Copilului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.