Oprescu va fi operat la plămâni

0

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, se va interna marţi din nou, în spital. Acesta va fi operat la plămâni, la Institutul „Marius Nasta” din Bucureşti.

Oprescu se află în arest la domiciului, dar a primit de la judecători o permisie de o săptămână pentru spitalizare. Procesul în edilul suspendat este judecat pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu a început luni.

Procurorii au cerut confiscarea extinsă a averii, prin care fostul edil ar pierde tot ce nu poate justifica şi nu a declarat la fisc.

Judecătorii de la Tribunalul București au decis, luni, ca primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, să rămână în continuare în arest la domiciliu, în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

Tot luni, Curtea de Apel București a judecat o contestație a DNA față de decizia Tribunalului București de a-i permite lui Oprescu să se interneze 7 zile în spital, în vedere efectuării unei intervenții chirurgicale.

Pe 20 noiembrie, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești și ulterior al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Direcției Economice din Primăria Generală; Florin Șupeală, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești; Claudiu Bengalici, administrator al unei societăți comerciale; Cristian Stanca (fost șofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.