Teatrul Nottara își suspendă activitatea!

Share:
Una dintre instituţiile de cultură din Capitală, Teatrul Nottara, şi-a suspendat activitatea. Forţaţi de legea „clădirilor cu risc seismic”, promulgată săptămâna trecută de preşedintele Klaus Iohannis, şefii instituţiei au pus lacătul. Teatrul functionează într-o clădire din 1945, încadrată în clasa 1 de risc seismic.

„Teatrul nu s-a închis, am suspendat activitatea, adică nu mai jucăm. În rest activitatea noastră administrativă continuă. Conform legii, care nu are un termen pus în ea, asta presupune, din punct de vedere juridic, că are aplicabilitate imediată. Așa că noi ne-am supus legii, dar facem demersuri pentru a exista în continuare și vom exista, sunt sigură”, a declarat, managerul instituţiei, Marinela Țepuş.

Pentru cei care și-au achiziționat din timp bilete pentru spectacolele Teatrului Nottara, acestea vor putea fi returnate și banii recuperați de la Agenția de Bilete a instituției, din bulevardul Magheru.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat pe 18 noiembrie legea prin care în spațiile în care se desfășoară activități care presupun aglomerări de persoane, precum sălile de spectacol sau de expoziții, și în care se realizează lucrări de intervenție pentru creșterea nivelului de siguranță la acțiuni seismice se interzic organizarea și desfășurarea de manifestări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.