Tecău, donație impresionantă pentru Spitalul Constanța

0
Al doilea jucător de tenis al lumii în ierarhia de dublu, Horia Tecău, a donat un ventilator suport respirator, în valoare de 18.000 de euro, secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean Constanţa, județ unde rata de mortalitate infantilă este mai ridicată decît media naţională.

„Înainte de turneul de la Wimbledon, am hotărât să mă implic mai mult pentru că este un sentiment minunat să joci meciuri de tenis, să câștigi pe marile arene ale lumii, dar vă spun cu sinceritate nu se compară nici un sentiment cu acesta de a fi astăzi aici. Primul lucru la care m-am gîndit au fost copiii și m-am interesat cum pot face mai bine acest lucru.

Am cunoscut fundația Salvați Copiii, cu care am colaborat în trecut la alte evenimetne, și care mi-a prezentat o serie de proiecte, iar acesta de a ajuta secția cu copiii născuți prematur m-a impresionat cel mai mult și am simțit că acești bebeluși au cea mai mare nevoie de o șansă în această viață”, a declarat Horia Tecău.

Constănțeanul de 30 de ani a cucerit duminică, în premieră, titlul la Turneul Campionilor de la Londra, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, astfel că această pereche va încheia anul 2015 pe primul loc în topul ATP.

Horia Tecău a revenit luni în România și, pe aeroportul Henri Coandă, și-a exprimat imensa bucurie că el și Jean-Julien Rojer au încheiat anul pe prima poziție în ierarhia mondială după primul triumf din carieră în fața lui Mike și Bob Bryan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.