Actorii de la Nottara vor juca la Cotroceni

0

Reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale s-au întâlnit, miercuri,  la Palatul Cotroceni, cu directorul Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, „dialogul a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.”

„Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura „Teatrul Nottara și invitații săi”. Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale.”, se arată în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.