„Sunt un orb”, la Cinema Scala

0

Ediția specială a recitalului „Sunt un orb” cu actorul Horațiu Mălăele va fi prezentată pe 17 decembrie la cinema Scala din Capitală, informează un comunicat remis marți Agerpres.

Evenimentul va încheia seria de spectacole susținute pe parcursul anului 2015 sub sloganul „Pericol de râs în hohote”, informează sursa citată.

„Cu farmecul și talentul său caracteristic, Horațiu Mălăele ne invită în Ajunul Crăciunului să petrecem o seară plină de umor cu poezii și glume siropoase inspirate din prezent, cu ironii fine sau momente de mare profunzime artistică. Adoptând o ținută relaxată, neutră, cu pantalonii lui lungi și mâinile în buzunar, Horațiu Mălăele ne va colinda în maniera sa inimitabilă aducând în primul plan — veselia și bună dispoziție”, potrivit comunicatului.

Biletele pentru spectacolul „Sunt un orb” se pot achiziționa de la casa de bilete a cinematografului Scala, de la librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center sau online, prin www.ticketnet.ro și www.bilet.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.