Pavelescu critică dur Guvernul Cioloș

0

Actualul guvern este unul neomogen, care nu are suportul structurilor guvernamentale, ceea ce creează o vulnerabilitate enormă pentru președintele României, Klaus Iohannis, a declarat sâmbătă, la Reșița, Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, în conferința de presă ce a precedat Conferința județeană de alegeri a PNȚCD Caraș-Severin.

‘Mă aștept ca undeva în primăvară să ne confruntăm cu o moțiune de cenzură ce va elimina Guvernul Cioloș. Va deconta, însă, președintele României, care și l-a asumat integral, nu Cioloș. Actualul Guvern este unul neomogen, care nu a mai făcut politică și administrație la acest nivel și care nu are suportul structurilor guvernamentale. Un minister nu înseamnă ministrul, iar actualii miniștri nici nu au de unde să-și aducă oameni’, a afirmat Aurelian Pavelescu, informează Agerpres.

În opinia sa, ‘următoarea victimă a pieței’ va fi președintele Klaus Iohannis.

‘Sper, însă, să nu fac un pronostic sumbru acum, dar cred că următoarea victimă a pieței va fi Iohannis, pentru că s-a creat un precedent periculos, care nu are nicio legătură cu democrația. O altă propunere gravă a venit din gura liderilor PNL, și anume să demisioneze toți parlamentarii. O propunere ce se apropie de o infracțiune de trădare. Parlamentul României, potrivit Constituției, este o instituție permanentă, care reprezintă suveranitatea poporului’, a precizat Aurelian Pavelescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.