Un autocar s-a răsturnat în Suceava

0

Un autocar cu pasageri s-a răsturnat în Suceava, sâmbătă dimineaţă. Şoferul a derapat din cauza poleiului depus pe şosea. Pasagerii au trecut prin momente de panică, iar patru dintre ei au ajuns la spital. În plus, la Rânca, un alt microbuz în care se aflau mai mulţi copii a stat blocat ore în şir în zăpadă, până când drumarii au reuşit să îi scoată, potrivit Romania TV.

Un autocar în care se aflau 12 persoane şi care se întorcea din Anglia la Rădăuţi s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, în localitatea suceveană Clit, din cauza vitezei, patru persoane fiind rănite în urma accidentului, iar doi dintre ei au fost transportaţi la spital.

Răniţii transportaţi la spital sunt cei doi şoferi ai autocarului. Ulterior, ceilalţi pasageri au fost luaţi de un alt autocar şi duşi la destinaţie. Accidentul s-a produs din cauza poleiului de pe şosea.

La Rânca, un turist aflat într-o maşină de teren cu remorcă a derapat vineri noaptea şi a blocat drumul. Vântul a suflat cu rafale de peste 80 de kilometri pe oră şi imediat s-au format troiene de zăpadă.

Astfel, celelalte maşini nu au mai putut înainta din cauza blocajului şi au stat ore în şir până când drumarii au reuşit să elibereze drumul.

În aceeaşi zonă, un microbuz din Bucureşti, în care erau şi copii de doi ani, a rămas blocat şi a fost nevoie din nou de intervenţia drumarilor.

Tot la Rânca, şi o femeie gravidă aflată la o pensiune a fost coborâtă cu ajutorul unei utilaj cu şenile şi dusă de urgenţă la spital. Zăpada este viscolită şi acum, iar poliţiştii supraveghează circulaţia pe drumul spre staţiune.

Accidentul din Suceava s-a petrecut în zona localităţii Arbore, unde un microbuz cu 12 pasageri a ajuns în şanţ din cauza poleiului, potrivit România TV. Patru dintre pasageri au fost răniţi, iar doi dintre ei au fost transportaţi la spital. Ulterior, ceilalţi pasageri au fost luaţi de un alt autocar şi duşi la destinaţie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.