„Hunger Games: Mockingjay Part 2”, în topul încasărilor!

0

Ultimul episod al seriei ‘Hunger Games’ – o versiune post-apocaliptică a jocurilor romane de circ combinată cu o revoltă populară – continuă să domine topul încasărilor în cinematografele nord-americane pentru al doilea weekend consecutiv de la data lansării. Filmul a obținut 75,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii ale agenției Exhibitor Relations, citată de AFP.

„Hunger Games: Mockingjay Part 2” a strâns din încasări de la data lansării până în prezent peste 198 milioane de dolari.

Filmul de animație ‘The Good Dinosaur’, produs de studiourile Pixar pentru Walt Disney Pictures, a ocupat la debut locul doi în topul acestui weekend cu 55,5 milioane de dolari.

Producția Warner Bros ‘Creed — Moștenirea lui Rocky Balboa’, după un scenariu și regia realizate de Ryan Coogler, ocupă la debut locul trei în topul încasărilor cu 42,6 milioane de dolari. Sylvester Stallone este prezent în distribuția acestei noi ecranizări ce oferă o altă perspectivă a universului vestitului pugilist Rocky Balboa.

„Spectre” ocupă locul patru, pierzând două poziții față de weekendul trecut, cu 18,1 milioane de dolari, per total acumulând 176,1 milioane în patru săptămâni de la lansare.

‘The Peanuts Movie’ despre micuțul câine visător din filmul de animație ocupă locul cinci cu 13,6 milioane de dolari încasări, per total acumulând 116,7 milioane de dolari.

Comedia ‘The night before’ despre trei prieteni care merg la New York pentru tradiționala petrecere de Crăciun ocupă locul șase. Acest film al lui Jonathan Levine, cu Seth Rogen printre protagoniști, a strâns 11,5 milioane de dolari în acest al doilea weekend de la lansare, acumulând în total 24,1 milioane de dolari.

Filmul „Secret in Their Eyes”, cu Julia Roberts și Nicole Kidman, a strâns 5,9 milioane de dolari și ocupă locul șapte în topul încasărilor.

‘Spotlight’ cu Michael Keaton și Mark Ruffalo, care prezintă dezvăluirile ziarului Boston Globe despre scandalul de pedofilie din Biserica Catolică, ocupă locul opt cu încasări de 5,7 milioane de dolari. În cele patru săptămâni de la lansare a strâns 12,3 milioane de dolari.

Drama ‘Brooklyn’, în regia lui John Crowley, ocupă locul nouă cu 4,8 milioane de dolari, per total în cele patru săptămâni de la momentul lansării a acumulat 7,2 milioane de dolari.

„The Martian”, sau cum să supraviețuiești singur pe Planteta Roșie, ocupă locul zece în topul încasărilor pe continentul nord-american în weekendul recent încheiat cu 4,5 milioane de dolari, cumulând în total 218,6 de milioane de dolari în cele nouă săptămâni de la debut.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.