Ziua Porților Deschise la Palatul Victoria

0

Palatul Victoria își va deschide porțile pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, între orele 11.00 și 16.00. Premierul Dacian Cioloș va fi una dintre gazdele românilor care vor dori să viziteze sediul Guvernului.

„Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine”, a spus prim-ministrul Dacian Cioloș, potrivit unui comunicat de presă, relatează Romaniatv.net.

Palatul Victoria va putea fi vizitat între orele 11.00 – 16.00. Începând cu ora 11.00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.

De asemenea, românii care vor vizita sediul Guvernului vor fi întâmpinați de vicepremierul Vasile Dâncu, de ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei primului-ministru, Ioan Dragoș Tudorache, și secretarul general al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu.

Accesul se va face pe la intrarea principală. Vor putea fi vizitate: Sala Muntenia (unde se desfășoară ședințele Guvernului), Sala Dobrogea, Sala Transilvania (unde sunt organizate ceremoniile oficiale), Sala Moldova (unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini), precum și Centrul de presă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.