Cioloș îl schimbă din funcție pe prefectul din Timiș!

0

Prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, va fi schimbat din funcție, potrivit pressalert.ro. În locul său va fi numit Mircea Băcală, care a fost prefect în timpul guvernării PDL.

Viitorul prefect al judeţului Timiş, Mircea Băcală, este finul deputatului PNL, Alin Popoviciu. Când a fost schimbat din funcție de Victor Ponta, Băcală a atacat în instanță hotărârea și a câștigat.

Este o sentinţă definitivă din 2013 și de doi ani fac demersuri ca să fie pusă în aplicare. Prin sentință s-a constatat că am fost eliberat din funcţie ilegal şi s-a dispus numirea în funcţia de prefect în baza concursului promovat în 2009. Şi eu şi actualul prefect am dat examen pe post. Când premierul Boc l-a eliberat din funcţie, domnul Dogariu a intentat proces, a câştigat şi a fost repus pe funcţie de PSD după picarea guvernului Ungureanu. Eu am termen până în octombrie 2016 de a executa această hotărâre. Eu nu vreau să ajung să pun în executare Guvernul. De aceea sunt şi eu mirat. Nu ştiu ce să vă spun„, a spus Mircea Băcală, potrivit pressalert.ro.

Chiar dacă va fi schimbat din funcția de prefect, Eugen Dogariu ar putea fi numit subprefect, deoarece are statul de înalt funcționar public și, conform legii, trebuie să i se asigure un post conform pregătirii sale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.