Dragnea, despre relația cu liderii politici

0

Liderul PSD a vorbit, marţi seara, la România TV despre relaţia pe care o are cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi cu premierul Dacian Cioloş. Totodată, Liviu Dragnea a precizat că a avut o întrevedere chiar maţi cu fostul prim-ministru Victor Ponta.

Întrebat despre relaţia sa cu Iohannis, şeful PSD a răspuns: Este o relaţie una corectă. Nu am ce să spun altceva”. Despre relaţia cu Dacian Cioloş, şeful PSD a precizat că e una „la fel” ca în cazul celei cu Iohannis.Liviu Dragnea a declarat despre relaţia cu Cioloş că „nu sunt sentimente, prietenii sau amiciţii” şi că „a mai vorbit şi anii trecuţi cu actualul premier”, ba mai mult „a şi colaborat atât cu preşedintele Iohannis cât şi cu Cioloş”.

Liderul PSD a precizat că s-a întâlnit chiar luni cu fostul premier Victor Ponta, afirmând despre cum se simte acesta din urmă că „chiar e în regulă”. Totodată, şeful social-democraţilor a adăugat că „nu cred că Ponta poate să procedeze ca Mircea Geoană, doar nu eu l-am împins pe scări”.

Referitor la relaţia sa cu social-democratul Vasile Dîncu, Liviu Dragnea a recizat că are „o relaţie bună”. Este un intelectual de stânga. despre el pot spune că e un tehnocrat în care am încredere”, a mai spus liderul PSD.

Liviub Dragnea a precizat că îşi doreşte în continuare o alianţă PSD-UNPR-ALDE.”Şi noi suntem în opoziţie. Dacă nu avem puterea Executivă înseamnă că suntem în opoziţie Cred că e important pentru noi să păstrăm o colaborare parlamentară PSD-UNPR-ALDE”, a adăugat Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.