Gâlcă ar putea semna cu Mallorca!

0

Constantin Gâlcă este în vizorul unor cluburi de fotbal din Spania, țara sa de adopție, în care a petrecut ca jucător zece ani, a scris miercuri ziarul madrilen As despre antrenorul care în sezonul trecut a pregătit-o pe Steaua București.

La 43 de ani, Constantin Gâlcă avansează cu pași mari în cariera se antrenor, apreciază cotidianul, ce amintește că mijlocașul a evoluat în Spania mai ales la Espanyol, dar și la Mallorca, Villarreal, Zaragoza, Almeria. După ce a agățat ghetele în cui, Gâlcă a antrenat echipa secundă a clubului Almeria (2009), apoi a fost selecționer al naționalei Under-17 a României (2013-2014). În sezonul trecut, când a preluat-o pe Steaua, s-a văzut adevăratul său nivel, el câștigând cu formația bucureșteană toate trofeele posibile: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii. Acum el este favorit să fie desemnat antrenorul anului în România.

În vară, el a decis să nu continue la Steaua, fiind dornic să antreneze în străinătate, pentru a progresa. Prima opțiune este Spania, unde este apreciat după ce a jucat atâția ani și are avantajul că vorbește bine limba.

În ultimele săptămâni, numele lui Gâlcă a apărut pe agenda mai multor cluburi spaniole din primele două divizii. Unul dintre acestea este Mallorca, una din fostele sale echipe, acum în subsolul ligii a doua, după ce a evoluat mult timp în Primera.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.