LPF lansează albumul Panini Liga I

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a lansat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, albumul Panini Liga I, ediția 2015-2016, în care suporterii pot colecționa 396 de abțibilduri cu jucătorii și antrenorii celor 14 echipe din primul eșalon.

„Ediția trecută a albumului a fost un succes, sunt convins că și aceasta va fi la fel. Sperăm ca prin acest album realizat împreună cu partenerul nostru Panini să îi atragem pe copii și mai mult alături de Liga I și fotbalul românesc”, a declarat președintele LPF, Gino Iorgulescu, informează Agerpres.

Stefano Martinelli, reprezentantul Panini în România, a explicat că albumul din acest sezon are un număr dublu de pagini față de cel din ediția trecută, dar mai puține abțibilduri din cauza faptului că numărul formațiilor din Liga I s-a micșorat la 14. „După succesul înregistrat sezonul trecut am hotărât să reînnoim contractul cu LPF și l-am prelungit pe încă trei ani. Actuala ediție are 64 de pagini, dublu față de cea din sezonul precedent, și 396 de abțibilduri. De asemenea, prima pagină am schimbat-o punând fotografiile tuturor căpitanilor din Liga I”, a menționat Martinelli.

La lansare au fost prezenți antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi și fiul său, Ianis. „Este un proiect important pentru că, prin el, se vor crea idoli pentru copii. Astfel, copiii vor putea ajunge să joace fotbal și bineînțeles, dacă vor munci foarte mult, să facă și performanță”, a spus Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi a afirmat că este o onoare ca imaginea lui să fie prezentă într-un album Panini. „Sunt onorat să fac parte dintr-un astfel de album. Îmi aduc aminte că le colecționam și eu când eram mic. Sper să am cât mai multe apariții. Mi-am luat și albumul din sezonul trecut, dar nu am reușit să îl completez pe tot. Am însă abțibildul cu mine”, a adăugat Ianis Hagi.

Pentru a avea un album complet, fiecare colecționar trebuie să strângă, în total, 396 de abțibilduri. Acestea se găsesc în plicuri de câte cinci și se pot achiziționa cu 2,5 lei la chioșcurile de ziare, în hipermarketuri și benzinării. Abțibildurile noului album Liga I sunt confecționate din materiale speciale, unele dintre ele din țesătură.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.