Smith&Smith continuă extinderea: noi agenții la Onești și Alba Iulia!

Share:

Prima agentie SMITH & SMITH din Alba Iulia si a opta din Ardeal s-a deschis pe 1 decembrie! Noua agenţie SMITH & SMITH este functionala in Centrul Comercial ALBA MALL.

Cu un program extins de lucru, respectiv zilnic intre 10 si 22, agentia deservește clientii din Alba Iulia si din împrejurimi oferind o gama variata de servicii: transfer de bani, operatiuni MoneyGram, deschideri de conturi de plati, schimb valutar pe cont, reincarcari de cartele telefonice, servicii M-Pesa, etc.

“Ne bucuram ca Sarbatoarea Nationala de 1 decembrie ne gaseste prezenti în Capitala Unirii cu cea de-a 57-a unitate teritoriala. Numarul mare de romani plecati la munca in strainatate din Judetul Alba, cu precadere in Spania, Italia si mai nou in Anglia si Germania, ne-a determinat sa deschidem aceasta unitate.
Am ales ca locaţie Centrul Comercial ALBA MALL pentru a putea oferi servicii de calitate într-un spaţiu civilizat, cu un program extins de lucru, raspunzand astfel solicitarilor numerosilor clienti care vor sa ridice banii dupa orele de serviciu, ore la care multi platitori, in special banci, isi termina programul de lucru cu clientii”, ne-a declarat Valentin Daeanu, reprezentantul SMITH & SMITH.

Menționăm că Smith & Smith a deschis agentia cu numarul 56 in Onesti! Aceasta se afla in judetul Bacau pe bulevardul Belvedere nr 3/22.

Agentia va oferi o gama variata de servicii de plata cum ar fi : transferurile de bani, platile de facturi, taxe si impozite, platile in conturile bancare din Romania sau strainatate, deschideri de conturi de plati si operatiuni de schimb valutar aferente, operatiuni MoneyGram, etc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.