Doraly Expo Market, liderul parcurilor comerciale en-gros din România!

Doraly Expo Market este un parc comercial en-gros înfiinţat în anul 1993, care activează în Afumaţi, judeţul Ilfov. Doraly Expo Market este cel mai mare si mai modern parc comercial din Romania destinat comertului en-gros. Afacerea a pornit de la o idee care iniţial s-a materializat prin construirea unor spaţii cu destinaţie comercială în suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, ajungând ca în 2015 suprafaţa închiriabilă să fie de peste 80.000 de metri pătraţi, dezvoltată pe un teren de 237.160 de metri pătraţi.

În parcul comercial Doraly se desfăşoară comerț en-gros cu produse alimentare şi articole pentru casă, în 26 de pavilioane, respectiv 850 spaţii de prezentare, depozite şi birouri. Cele 550 companii care activează aici sunt deţinute de oameni de afaceri de diverse nationalităţi, dintre care două treimi sunt români, restul fiind originari din 19 ţări.

Cu o experiență de peste 22 ani în dezvoltarea serviciilor pentru piaţa en-gros, Doraly și-a consolidat poziția de lider alături de renumiți importatori, producători, distribuitori și magazine în concept cash&carry, ce reprezintă reale și atractive ancore pentru cumpărători. Mulţi dintre chiriașii Doraly sunt prezenți în complex încă de la înființare. În prezent, aproximativ 4.000 oameni au locul de muncă la firmele din Doraly, iar numărul acestora urmează să crească în următoarele luni, ca urmare a extinderii parcului comercial cu încă două noi pavilioane până la finalul anului 2016.

Targetul de cumpărători este constituit din reţele de distribuție sau retail locale și regionale, companii medii sau mici, profesionişti individuali. Traficul anual este estimat la 3.700.000 persoane, care provin atât din ţară (cu preponderenţă din judeţele limitrofe), cât şi vecini de peste hotare (Bulgaria, Republica Moldova).

Doraly Expo Market SRL, în calitate de partener al locatarilor săi, este interesat și sprijină eficientizarea activităţii acestora prin informare, îndrumare, metode organizatorice şi know-how, cu respectarea legilor României şi în deplină transparenţă, conform standardelor de bună guvernanţa corporatistă.

Doraly Expo Market este lider de piață în branșa parcurilor comerciale en-gros din Romania. Este printre singurele centre, cu varietate largă de produse, toate la preț de producător sau importator, unde clienții pot negocia achizițiile.

Avantaje cumparatori

  • Locație strategică
  • este comercializată o varietate mare de produse (alimentare și nonalimentare – papetărie, produse pentru amenajări casă și grădină, textile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru birou, articole sportive, jucării, etc.);
  • instrument de planificare a achizițiilor care permite vizualizarea standurilor cu produsele ce se doresc a fi cumpărate;
  • prețuri de producător/importator pentru toate produsele;
  • 3000 de locuri de parcare gratuite;
  • Promoții și oferte speciale la produse de calitate;
  • servicii bancare;
  • restaurante și fast-food;

Avantaje chiriași

  • notorietatea ridicata a brandului si a complexului comercial Doraly;
  • amplasare strategica care duce la un flux mare de consumatori;
  • costuri reduse;
  • posibilitate de personalizare a spatiului comercial inchiriat;
  • instrumente de promovare a magazinului prin revista Doraly, panouri, site, reclama audio, indoor, outdoor etc.;
  • consultanta si oferire de idei inovative din partea echipei de specialisti;
  • servicii de securitate, paza si protectie;
  • servicii de telefonie, Internet, POS la cerere;

Premii, recunoaștere, calitate…

Calitatea serviciilor oferite, seriozitatea si atentia acordata clientilor si colaboratorilor sai au determinat castigarea de catre Doraly a pozitiei de lider in piata de profil, pozitie atestata si de numeroasele premii si distinctii acordate, dintre care amintim:

– Locul 3 in Topul firmelor din jud.Ilfov – 2014

– Locul 3 in Topul firmelor din localitatea Afumati – 2014

– Locul 1 in topul firmelor din localitatea Afumati – 2013

– Cea mai mare firma din localitatea Afumati – 2013

– Locul 3 in Topul firmelor din jud.Ilfov -2013

– Locul 3 in Topul firmelor din jud.Ilfov – 2012

– Locul 1 in Topul firmelor din localitatea Afumati – 2012

– Locul 1 in Topul firmelor din localitatea Afumati – 2011

– Locul 1 in Topul firmelor din localitatea Afumati – 2010

– Locul 1 in Topul firmelor din jud.Ilfov – 2010

– Locul 1 in Topul firmelor din jud.Ilfov – 2009

– Premiul de Excelenta in Topul Firmelor din jud. Ilfov – 2008

– Locul 1 pe jud. Ilfov si Locul 33 pe tara la sectiunea Intreprinderi Mijlocii in Topul National al Firmelor Private  – 2001.

– Locul 1 la sectiunea Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate, in Topul National al Firmelor Private – 2001

– Locul 1 in Topul firmelor din jud. Ilfov – 1999

– Locul 1 in Topul firmelor din jud. Ilfov – 1998.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.