Halep și Tecău, cei mai buni jucători români de tenis

0

Simona Halep și Horia Tecău au fost desemnați cea mai bună jucătoare, respectiv cel mai bun jucător român de tenis pe anul 2015, joi seara, la clubul Fratelli, în cadrul unei gale organizate de Federația Română de Tenis.

”Ne bucurăm că suntem în prezența unor mari campioni, a sponsorilor care au susținut această disciplină. A fost un an deosebit, în care tenisul și-a tras partea leului. Am suferit și ne-am bucurat, am vărsat o lacrimă la succese de excepție obținute de Simona (Halep), Horia (Tecău), Florin (Mergea), de jucătoarele noastre în general”, a declarat, cu acest prilej, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

La rândul său, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a spus: ”Avem fete și băieți foarte buni la tenis, dar cele mai mari speranțe ale mele sunt pentru participarea lor la Jocurile Olimpice de la Rio. Eu sunt legat de tenis foarte mult. Bunicul meu a condus această federație în perioada 1969-1971, când România a jucat de trei ori finala Cupei Davis. Vă urez ca la Rio să ne bucurați cu cât mai multe medalii”.

La gală au fost prezenți numeroși jucători de tenis, antrenori, conducători de cluburi, rude și prieteni ai jucătorilor etc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.