Hilmi Medical Center, excelența în medicină!

Clinica medicală privată Hilmi Medical Center este o clinică de top a anului 2015 în care profesionalismul unui personal specializat se întâlnește cu exigențele pacientilor. De altfel, prestigioasa Hilmi Medical Center are ca prioritate absolută satisfacția pacientului. Liantul acestei reușite este reprezentat de doctori de renume și o aparatura medicală ultramodernă, toate acestea pentru ca pacienții să se simtă respectați, înțeleși, dar mai ales în siguranță!

După cum se știe, România are nevoie de un sistem medical sănătos în care doctorii empatizează cu pacienții lor, acordându-le timp, atenție și cele mai bune servicii de îngrijire. De aceea, la Hilmi Medical Center este acoperită o arie largă de discipline medicale în cadrul cărora lucrează o echipă de medici specialiști care cred în soluţionarea problemelor de sănătate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile.

Prima clinică Hilmi Medical Center are zece cabinete medicale întinse pe o suprafață de 600 mp, acoperind o varietate de specializări medicale. De asemenea, la dispoziția pacienților Hilmi este pusă o gama extinsă de analize de laborator, pentru a oferi un pachet complet de prevenție, diagnostic și tratament.

Nu în ultimul rând, Hilmi Medical Center acordă o atenție sporită rețelei sale de parteneri. De altfel, Hilmi Medical Center se află într-o strânsă colaborare cu clinici şi cabinete medicale din toate orașele țării și mai nou, chiar și din afara țării. Hilmi Medical Center a devenit partener Acibadem Hospitals Group, cel mai mare și mai apreciat furnizor de servicii de sănătate din Turcia și în prezent al doilea mare grup de sănătate la nivel mondial.

Cu o paletă largă de specialități, printre care enumerăm ecografie, dermatologie, endocrinologie, obstetrică/ginecologie, dermato-cosmetică, psihologie, cu o echipă de specialiști de primă mărime, cu tarife competitive, dar și pachete medicale care lasă în urmă concurența, Hilmi Medical Center rămâne o clinică de elită în România anului 2015, căreia miile de pacienți care i-au trecut pragul nu-i pot aduce decât laude. În special unei echipe medicale care își respectă, înainte de toate, nobila profesie!

Hilmi Medical Center-meriți tot ce e mai bun!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.