Reghecampf, noul principal al Stelei

0

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali.

Reghecampf va conduce, joi, de la ora 10, antrenamentul de la Mogoşoaia. Mirel Rădoi va rămâne manager sportiv.”L-am sunat azi să-i zic de Reghecampf, dar nu l-am prins! Mâine la 10, Reghe va conduce antrenamentul la Mogoșoaia!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

„Reghe mi-a zis ca are nevoie de un atacant, a discutat cu Marica… Fundaș central va veni Celeban, iar pe stânga va fi Toşca!”, a adăugat Gigi Becali.

Nicolae Dică va fi pus pe liber, dar Ţiţi Dumitriu va rămâne lângă echipă.”Eu i-am spus aşa: «Reghe, orice jucător vrei tu… Un atacant neapărat ne trebuie.» A fost şi el de acord cu atacantul. Un mijlocaş… el a spus: «Ce mijlocaş de creaţie? Păi nu e Stanciu? Pe Stanciu trebuie să iei zece milioane peste un an». Să dea Dumnezeu, zice cineva că nu vrea? El a spus că în opinia lui avem un lot foarte bun. Nu vreau să se interpreteze ca o ofensă la antrenorii de până acum. Aşa mi-a spus el, «nu am nevoie de jucători, am nevoie de un atacant şi atât». A vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta pentru că Alcenat trebuie să se antreneze, că e jucător. Fundaş central e posibil să vină Celeban. Fundaş stânga va fi Toşca. Deja am rezolvat cu Celeban de ieri”, a spus Becali, la Digi Sport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Celeban, fost component al echipei FC Vaslui, între 2012 şi 2014, evoluează în ţara sa natală, la Sląsk Wroclaw.

Internaţionalul Ciprian Marica, tot în vârstă de 30 de ani, este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea turcă Konyaspor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.