Tragedie în SUA. 14 morți și 17 răniți în urma unui atac armat!

0

Un atac armat a avut loc, miercuri seară, la San Bernardino, la est de Los Angeles. Poliţia americană a ucis doi atacatori, un bărbat şi o femeie, care au omorât 14 persoane şi au rănit alte 17 după ce au deschis focul la un centru de servicii sociale pentru persoane cu dizabilităţi din oraşul San Bernardino, în California.

Unul dintre presupușii autori ai atacului armat care miercuri a făcut 14 morți la San Bernardino, în California, se numea Syed Farook, identitate care aparține unei persoane angajate la serviciile medicale ale orașului, a informat cotidianul LA Times, citat de AFP. Farook, un cetățean american, ar fi individul puternic înarmat care a fost ucis, alături de o femeie având asupra ei un pistol și o pușcă de asalt, într-un autovehicul 4×4 negru de către poliție după un schimb de focuri pe o șosea.

Masacrul a fost comis în cursul unei reuniuni festive a personalului din domeniul medical din comitatul San Bernardino, în timpul căreia a izbucnit o ceartă, potrivit poliției. Or, după cum a scris LA Times, serviciile medicale din San Bernardino aveau angajat un expert sanitar pe nume Syed Farook.

AFP a constat că numele Syed Farook apare într-un document oficial al acestor servicii. Și, potrivit NBC, pista mașinii 4×4 negre duce la un locuitor din zonă numit Syed Farook.

Un al treilea suspect ar putea fi implicat în atacul armat care a făcut și 17 răniți, însă poliția nu a confirmat miercuri seară această ipoteză.  Bilanțul acestui atac armat este cel mai grav de la masacrul comis în decembrie 2012 în școala Sandy Hook din Newtown (Connecticut, nord-est), unde 26 de persoane au fost ucise, dintre care 20 de copii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.