Reprezentația „Disney Beauty and The Beast” de vineri, anulată

Share:

Reprezentația „Disney Beauty and The Beast” de vineri, de la ora 20,00, a fost anulată, informează organizatorul evenimentului, Events, într-un comunicat remis Agerpres.

De asemenea, show-ul programat sâmbătă, de la ora 10,00, va fi reprogramat pentru duminică, de la ora 9,30. Modificările sunt cauzate de întârzierile în transportul echipamentelor din Turcia către România — controalele sporite de securitate de la granițele Turcia-Bulgaria și Bulgaria-România afectând trecerea convoiului de camioane, precizează Events.

„Events își cere scuze spectatorilor pentru modificări și îi asigură că, în ciuda conjuncturii social-politice din zonele afectate de conflict, a depus toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situații. Turneul internațional ‘Disney Beauty and The Beast’ transportă 450 de tone de echipament cu 20 de camioane, iar montarea decorurilor durează două zile”, se arată în comunicatul citat.

Posesorii biletelor la spectacolul de vineri, de la ora 20,00, pot alege să participe la spectacolul de sâmbătă, de la ora 20,00. Locurile achiziționate nu se mențin. Relocarea se va face la intrare, în ordinea sosirii, pe baza biletului deja achiziționat, pe locuri din aceeași categorie de preț. Spectatorii au, de asemenea, opțiunea să solicite contravaloarea biletelor contactând rețeaua Eventim la adresa contact@eventim.ro, informează organizatorii.

Pentru reprezentația reprogramată duminică, de la ora 9,30, locurile achiziționate se mențin. Spectatorii care nu pot participa la reprezentația reprogramată pot primi contravaloarea biletelor contactând rețeaua Eventim.

Programul final al spectacolelor „Disney Beauty and the Beast” de la Romexpo, Pavilionul Central, este: sâmbătă, 5 decembrie, ora 20,00 (acces 19,00); duminică, 6 decembrie, ora 9,30 (acces 8,30) și ora 14,30 (acces 13,30).

Biletele pentru spectacolul „Disney Beauty and The Beast”, cu prețuri între 84 lei și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, sunt disponibile online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul „Disney Beauty and The Beast” a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit nouă nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile și cu unele dintre cele mai mari încasări, se arată în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.