Muzică de cameră, la Ambasada României la Washington

0

La 3 decembrie a.c., Ambasada României la Washington, în colaborare cu ICR New York au organizat, la prestigioasa locație Millenium Stage, din cadrul John F. Kennedy Center for Performing Arts din capitala americană, un recital extraordinar susținut de violonistul român Răzvan Popovici, pianista letonă Diana Ketler și violonista germană Alissa Margulis. Organizat în cadrul turneului de aniversare a 10 ani de existență a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, care se desfășoară în fiecare an în România, programul concertului a cuprins lucrări de Enescu, Ravel, Mozart și Bruch.

Concertul a făcut parte din manifestările de marcare a Zilei Naționale a României organizate în acest an de Ambasada României la Washington. ‘John F. Kennedy Center for Performing Arts — Millenium Stage’ este una dintre cele mai renumite scene internaționale pentru organizarea de evenimente culturale și artistice din capitala americană, informează Agerpres.

La eveniment au participat membri ai corpului diplomatic, ai comunității românești din regiunea Washington și un numeros public american, informează un comunicat transmis de Ambasada României în SUA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.