Halep s-a supărat pe români!

0

Simona Halep a declarat a avut probleme în 2015 din cauza modului în care a fost tratată de foarte mulţi români.

Simona Halep sustine ca evolutia sa modesta din perioada aprilie-iulie se datoreaza criticilor pe care le-a primit dupa ce a refuzat sa participe la meciul de Fed Cup, cu Canada. Criticile au afectat-o din punct de vedere psihic, iar acest lucru s-a vazut si in evolutiile sale.

„M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup. Nu am jucat pentru ca eram foarte obosita dupa turneele din America. Schimbarea fusului orar era foarte dificila. Nu mi-a picat bine. Am fost afectata si m-a deranjat multe luni ce-am trait. M-au afectat comentariile despre persoana mea. M-am simtit foarte nasol in perioada aceea. Am trecut insa si cred ca nimic nu va mai fi la fel de greu cum a fost in primavara. E greu sa gestionezi asemenea momente. Mi-am revenit doar dupa ce am luat o pauza lunga dupa Wimbledon„, a spus Simona Halep la TVR.

Simona Halep sustine insa ca a iesit mai puternica din acest moment, dar le-a cerut fanilor sai sa fie mai rabdatoare cu ea: „M-am obisnuit, am inceput sa am experienta, cu presa, cu oamenii. Isi doresc sa castig toate meciurile si pentru mine ar fi ceva foarte frumos sa castig aproape toate meciurile, dar este imposibil. Tot timpul lucrez, muncesc, incerc sa dau suta la suta, dar nu totdeauna se poate. De aceea am si infrangeri neasteptate”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.