Jean Pascal laudă prestația lui Bute

0

Boxerul canadian Jean Pascal s-a declarat impresionat de nivelul arătat de pugilistul român Lucian Bute în meciul cu britanicul James DeGale, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, relatează presa nord-americană.

Bute a fost învins la puncte, decizie în unanimitate, pe 28 noiembrie, la Quebec, de campionul en titre DeGale, dar Pascal consideră că meciul trebuia să se termine la egalitate.

”Vreau să-l felicit pe Lucian Bute pentru meciul pe care l-a făcut”, a afirmat Pascal, care va lupta pe 30 ianuarie cu rusul Serghei Kovalev pentru titlurile mondiale IBF, WBA și WBO la categoria semigrea. Pascal va încerca să-și ia revanșa după ce a fost învins în martie de Kovalev, prin KO tehnic în repriza a opta.

”Bute a făcut un meci foarte, foarte bun. Scorul meu a fost unul egal pentru acest meci. El a pierdut lupta pe hârtie, dar pot spune un singur lucru, a pierdut cu stil, pentru că a boxat foarte, foarte bine. Cred că Lucian Bute a revenit, iar acesta este un lucru foarte bun pentru Quebec”, a mai spus Pascal, citat de portalul Boxing Scene.

Bute i-a mulțumit lui Pascal pentru aprecieri prin intermediul unei postări pe Twitter: ”Mulțumesc @jeanpascalchamp. Să ai o pregătire bună și un mare meci cu Kovalev pe 30 ianuarie”.

Boxerul român a pierdut titlul de campion mondial IBF la supermijlocie în mai 2012, când a fost învins prin KO tehnic de britanicul Carl Froch, la Nottingham. Bute a boxat în ianuarie 2014 cu Pascal, la semigrea, fiind învins la puncte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.