Avocatul Gabriel Biriș, secretar de stat la Finanțe

0

Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, a confirmat, miercuri, că avocatul Gabriel Biriș va fi secretar de stat în minister.

„L-am invitat pe domnul Biriș, într-adevăr, să se alăture echipei de la Ministerul de Finanțe. Considerăm că domnul Biriș este un profesionist în acest domeniu de activitate. Vine din zona sectorului privat. A reprezentat și firme mici și mijlocii, ca atare eu cred că domnul Biriș ar putea aduce, într-adevăr, multe informații necesare, mai ales în acest proces de elaborare și finalizare a normelor metodologice la Codul fiscal pentru 2016”, a spus Anca Paliu Dragu într-o conferință de presă la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Avocatul Gabriel Biriș, consultant fiscal, declara, miercuri, că, în zilele următoare, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. „Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Am avut o discuție cu cei din minister și am agreat un anumit mod de acțiune, de lucru. În momentul de față, aștept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel și din partea celor care mi-au propus. Există niște proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor și de director la Direcția de fiscalitate”, a afirmat Biriș.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.