Grave probleme financiare la TVR

0

Tragerile loto de joi, 10 decembrie 2015, programate de la ora 18.00, nu a fost transmisă în direct de televiziunea publică. Reprezentanţii Loteriei Române spun că situaţia a fost generată de problemele tehnice întâmpinate de TVR.

„Tragerea loto de joi, 10 decembrie 2015, programată de la ora 18.00, nu a fost transmisă în direct de televiziunea publică. Reprezentanţii Loteriei Române spun că situaţia a fost generată de problemele tehnice întâmpinate de TVR.

C.N. “Loteria Romana” S.A. isi cere scuze pentru acest inconvenient si va invita sa vizualizati rubrica “Rezultate” a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astazi, imediat dupa incheierea procesului de omologare.

Totodata subliniem faptul ca inregistrarea tragerilor loto de astazi va fi postata si va putea fi vizualizata pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

Precizam ca acest inconvenient de natura tehnica nu afecteaza in niciun fel securitatea tragerilor loto si nici nu influenteaza caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfasurandu-se, ca de obicei, in prezenta si sub supravegherea comisiei formata din reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Administratiei si Internelor, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Ministerului Tinertului si Sportului, Biroului Roman de Metrologie Legala si C.N.L.R”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.