Scandal uriaș: Benzema, exclus din naționala Franței!

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, a fost suspendat din naţionala Franței pe durată nedeterminată, din cauza scandalului de şantaj în care este implicat.

Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, a anunţat joi că atacantul Karim Benzema „nu mai este selecţionabil pentru naţionala Franţei”. Fotbalistul lui Real Madrid este suspendat pe o durată nedeterminată, iar presa franceză scrie că el va lipsi de la turneul final al EURO 2016, care va avea loc vara viitoare, în Franţa.

„În cazul în care situaţia procesului său nu evoluează, Benzema nu va fi selecţionat nici pentru meciul amical din martie, cu Olanda, nici în iunie, pentru EURO 2016. L-am informat pe selecţionerul Didier Deschamps de aceste lucruri”, a spus Le Graet. În cazul în care Benzema va fi găsit vinovat de justiţie, el va fi exclus definitiv din naţionala Franţei.

Karim Benzema este acuzat că l-a şantajat pe colegul său din naţionala Franţei, Mathieu Valbuena, cerând 150.000 euro în schimbul unui filmuleţ în care acesta se afla în ipostaze sexuale cu iubita sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.